|
|
#1 | ||
|
V.İ.P
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 665
Rep Puanı: 66144
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalışan bir adam varmış. Orucunu tutar, zekatını verir, insanlara yardım elini uzatmaktan hiç geri kalmazmış.Yalnız bu adamın bir kusuru varmış:
Namaz kılmak ona çok ağır gelirmiş, üşenirmiş. Bir gün varmış gitmiş çok büyük bir hocanın yanına. Demiş ki: Hocam ne yap et beni şu namazdan kurtar. Namaz kılmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayım.Yeter ki şu namazdan kurtulayım demiş. Hoca: Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne işittim bu namazdan kurtuluş yok, borcun kılacaksın demiş. Adam yalvarmış bul hocam diye.Hoca müddet istemiş adam gitmiş. Aradan haftalar geçmiş,adam gelmiş: Buldun mu hocam demiş, kurtulacak mıyım? Hoca: Buldum evladım eğer şu 5 şarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul değilsin: 1-ÖLÜ İSEN 2-DELİ İSEN 3-ÇOCUK İSEN 4-HAYVAN İSEN 5-KAFİR İSEN tercih senin... Selam ve Dua ile
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı: 55111
Rep Derecesi :
Evet Buyrun Bakalım Bahane Bulanlar
إِنا للهِ وَإِنـا إِليهِ رَاجعونَ “İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN” (Biz ALLAH’IN(c.c) Kullarıyız, Nihayet Ona Döneceğiz) 20.08.2007 ÖLÜM GÜZEL ŞEY, BUDUR PERDE ARDINDAN HABER HİÇ GÜZEL OLMASAYDI, ÖLÜR MÜYDÜ PEYGAMBER Deryada sonsuzluğu zikretmeye ne zahmet! Al sana, derya gibi sonsuz Karacaahmet!
(Necip Fazıl KISAKÜREK) |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı: 78500
Rep Derecesi :
Bahane çok........
Kıl beni ey namaz [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkleri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Youtubeye girebilmenin en kısa yolu
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkleri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkleri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
V.İ.P
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 665
Rep Puanı: 66144
Rep Derecesi :
teşekkürler okuduunuz için
|
|
|
#5 |
|
PoRTaLiMaN Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 25
Rep Derecesi :
![]() |
namaz ne zaman gelmiştir bilen warmı ???
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|